Slengotava sadarbībā ar Oficiālo Daikin pārstāvi Latvijā Sia „Airwave”

Slengotava sadarbībā ar Oficiālo Daikin pārstāvi Latvijā Sia „Airwave”

04.08.2017

No 07.08. – 10.08., piedalies konkursā “Slengotava” un laimē nedēļas balvu – gaisa attīrītāju Daikin MC70L.

Savukārt katras dienas uzvarētājam tiks piešķirta pārsteigumu balva no Daikin.

Gaisa attīrītājs Daikin MC70L

Daikin-MC70L

 

Daikin sadzīves gaisa attīrītājs ietver sevī 6 dažādus gaisa filtrēšanas, apstrādes un attīrīšanas veidus, kas apvienoti vienā neliela izmēra iekārtā. Šī ir vesela gaisa attīrīšanas un jonizācijas sistēma, kuras uzdevums ir padarīt mājas vidi veselīgu un nodrošināt medicīniski tīru gaisu telpās ar platību līdz 46m2.

Iekārta attīra mājas gaisu no putekļiem, vīrusiem, baktērijām, smakām un alergēniem. Tā ir īpaši izstrādāta un piemērota cilvēkiem, kam ir dažāda veida alerģijas vai astma.

Īpašā Streamer elektronu izlādes tehnoloģija ir pierādījusi savu darbību praksē, tā neitralizē vīrusus un baktērijas, kā arī 1000 kārt paātrina to sadalīšanos.

Iekārta ir neliela izmēros un ar mūsdienīgs dizains un balto korpusu iekļausies jebkurā interjerā. Iekārta izceļas ar savu ultra kluso darbību un nelielo enerģijas patēriņu.

Daikin ir pasaules vadošais klimata tehnikas ražotājs, kas specializējas tieši uz dzesēšanas, apkures un gaisa apstrādes tehnikas ražošanu. Savā, vairāk kā 90 gadus ilgajā pastāvēšanas vēsturē, Daikin ir izstrādājis daudzus revolucionārus risinājumus telpu klimata nodrošināšanai, tai skaitā Daikin ir bijis pirmais, kas ieviesis siltumsūkņus masveida ražošanā.

Airwave ir starptautisks uzņēmums ar filiālēm visās Baltijas valstīs, kas šajā nozarē darbojas kopš 1999 gada. Un šajā laikā ir kļuvis par vadošo siltumsūkņu piegādātāju Baltijā. Airwave Sia ir oficiālais Daikin, Midea, Thermia, Dimplex un citu pazīstamu klimata tehnikas zīmolu pārstāvis Latvijā. Kompānijā strādā speciālisti ar lielu darba pieredzi, kas spēs Jums izskaidrot produktu īpašības un sniegt pilnu konsultāciju par to pielietojumu.

Pilnu informāciju par Daikin produktiem var iegūt Sia Airwave mājas lapā www.airwave.lv

0 Komentāri
Inline Feedbacks
View all comments

Aktualitātes