Tiešraidē no Summer Sound festivāla

Tiešraidē no Summer Sound festivāla

27.07.2017

28. un 29.jūlijā Radio SWH studija atradīsies pašā  Summer Sound festivāla notikumu epicentrā- Liepājas pludmalē.

Radio SWH festivāla karstajām dienām un vakariem ir sarūpējis īpašu programmu – intervijas ar mūziķiem, festivāla dalībniekiem, organizatoriem, īsteniem liepājniekiem un arī viesiem no citām Latvijas pilsētām, konkursi, izaicinājumi, joki un nopietnas lietas, un pāri visam lieliska mūzika. Tas viss, lai radītu visreālāko festivāla klātienes sajūtu!

Piektdien no pulksten 17:00 līdz pat 01:00 Radio SWH ētera pesonības, Arturs Krūzkops un LEdgars Barbaks,  stāstīs par notiekošo un paredzēto festivāla programmā.
Savukārt sestdien būsim dzirdami ēterā  jau no 8:00 rītā un līdz pat 23:00.

Radio SWH festivāla kupolstudija atradīsies pludmalē, turpat netālu no lielās skatuves un VIP zonas. Taču šogad mūsu teritorija ir kļuvusi lielāka, tā kā Summer Sound festivālā startējam ar savu skatuvi, kur savu labāko sniegumu publikai demonstrēs raidījuma #Priekšnams mūziķi- uz jaunās mūzikas skatuves uzstāsies TREEEYE, Refleksija, JAUDA, Jānis Irbe, Kas Tev Par Daļu, Metrs, Pussy Rock.

Būsim kopā ar mūsu ilggadējo draugu “Spirits &Wine”, kurš viesmīlīgi sagaidīs mūziķus un parūpēsies, lai meet&greet ar mūziķiem būtu iespējams ik katram fanam! Nepaej garām!

 

Un, ja šoreiz nesanāk būt klāt, skaties Radio SWH tiešraidi, intervijas, mūziķu uzstāšanos un dejas interneta video tiešraidē mūsu mājas lapā.

karte

 

SS Piektdiena-01

SS Sestdiena-01

0 Komentāri
Inline Feedbacks
View all comments

Aktualitātes