Intars Busulis izziņo pārsteiguma koncertu kādā no Latvijas sētām

Intars Busulis izziņo pārsteiguma koncertu kādā no Latvijas sētām

09.06.2017

Intars Busulis un Abonementa orķestris izziņo vēl vienu koncertu kāda laimīgā konkursa uzvarētāja svinībās. Ikviens Latvijas iedzīvotājs, pastāstot par savu svētku svinēšanas tradīcijām ar ģimeni, draugiem vai kolēģiem, kā arī svētkiem, kurus plāno gada otrajā pusē, no augusta līdz decembrim, var piedalīties stāstu konkursā, kas tiek organizēts sadarbībā ar saldējumu Mājas.

Intars sola, ka brauks pie tā svētku svinētāja, kura piekoptās tradīcijas ieintriģēs visvairāk. Daloties ar saviem stāstiem par to, kādas tradīcijas tiek piekoptas ģimenē, draugu lokā vai darbā, konkursa uzvarētāju kādā no šādām reizēm ar mājīgu uzstāšanos priecēs Intars Busulis un Abonementa orķestris.

Dalīties ar stāstiem var līdz 15. jūlijam mājas lapā www.saldejumsmajas.lv/stasti vai nosūtot vēstuli ar norādi “Garša svētku sajūtai” uz Rūpniecības ielu 19-3, Rīgā, LV-1010, neaizmirstot pieminēt plānotā pasākuma datumu, aptuveno viesu skaitu un vietu, kur svinības norisināsies.

“Svinot svētkus, mēs svinam dzīvi un patiesi izbaudām katru notikumu un mirkli. Gatavošanās svinībām ir aizraujošs process, kas saliedē un ļauj būt radošākiem kā jelkad,” konkursa tematiku raksturo Kristīne Mūrniece, Unilever saldējumu kategorijas mārketinga vadītāja. “Kopā ar Intaru Busuli izvēlēsimies uzvarētāju nevis pēc svētku mēroga, bet tā, cik īpašu nozīmi svētkiem dalībnieki piešķīruši. Papildus galvenajai balvai piešķirsim arī citas garšīgas balvas.”

Šobrīd Intars Busulis un Abonementa orķestris gatavojas jaunā albuma “Nākamā pietura”  prezentācijas koncertu sērijas noslēgumam, k/z Dzintari, 16. un 17. jūnijā. Koncerttūre ar tādu pašu nosaukumu “Nākamā pietura” aizsākās aprīlī Daugavpilī,  līdz šim sniegti 9 koncerti Cēsīs, Rēzeknē un Liepājā.

0 Komentāri
Inline Feedbacks
View all comments

Aktualitātes