Grupa “LABVĒLĪGAIS TIPS” laiž klajā  jaunu singlu un videoklipu “FRĀZES”

Grupa “LABVĒLĪGAIS TIPS” laiž klajā jaunu singlu un videoklipu “FRĀZES”

12.06.2017

Tieši vasaras sākumā grupa “LABVĒLĪGAIS TIPS”  piedāvā klausītājiem un saviem faniem jaunā albuma “KASTE” visvairāk pieprasītās dziesmas “FRĀZES” videoversiju. Tā jau kļuvusi par hītu koncertos vēl pirms oficiālas izsludināšanas.

Kā komentē paši grupas dalībnieki:  “Absolūti netipisks gabals mums, un varbūt tāpēc mums pašiem arī patīk. Dziesmas tekstam un video nevajag meklēt zemtekstus un loģiku, kuras tur nav. Kaut gan par iedvesmu jāpateicas multimākliniekam Kasparam Binemanim, kurš kādreiz prātoja, ka ideāli būtu nonākt līdz tādam apziņas, ķermeņa, fiziskajam un garīgajam stāvoklim, lai varētu pārtikt tikai no svaiga gaisa. “

Par dziesmas melodiju parūpējušies Andris Freidenfelds, Ģirts Lūsis un Normunds Jakušonoks, par tekstu – Andris Freidenfelds. To visu iemūžināt failos palīdzēja Lotars Lodziņš un Jānis Kalve no “Labo ierakstu studijas”, kuru ieguldījums un pieredze šī žanra mūzikas tapšanā ir nenovērtējama.

Dziesmas videoversiju filmēja, režisēja un montēja Elvis Lācis, kurš sadarbojies ar vairākiem mūziķiem Latvijā, tostarp ar duetu “Olas” un grupu “Singapūras satīns” u.c. Vēl īpašs paldies Kārlim Ezergailim, Ditai Druķei, veikalam “Mans  drēbju skapis” un sabiedrībai “Gaco”.

Atgādināsim, ka gan šī, gan citas “Labvēlīgā Tipa” populārākās dziesmas skanēs grupas koncerttūrē “Sudrabkāzas”, kas šā gada rudenī izskanēs vairākās Latvijas pilsētās un ar grandiozu šovu 27.oktobrī noslēgsies “Arēnā Rīga”.

Grupas jubilejas šovi notiks:
23.septembrī Vidzemes koncertzālē “Cēsis”
30.septembrī Ventspils teātra namā “Jūras vārti”
7.oktobrī Latgales vēstniecībā “GORS”
13.oktobrī Liepājas koncertzālē “Lielais dzintars”
14.oktobrī Jelgavas Kultūras namā
20.oktobrī Alūksnes Kultūras centrā
21.oktobrī Valmieras Kultūras centrā
27.oktobrī “Arēnā Rīga”

Biļetes uz koncertiem var iegādāties “Biļešu Paradīzes” kasēs un www.bilesuparadize.lv


0 Komentāri
Inline Feedbacks
View all comments

Aktualitātes