Esi kā Anatolijs

Esi kā Anatolijs

20.04.2017

Lai piedalītos konkursā “Esi kā Anatolijs” Radio SWH klausītājiem jāklausās rīta šovs “Tik Tik Tik”, norādītajā laikā jāsazvana ēters un jāturpina komentēt Anatolija Kreipāna ierunāto spēles situāciju.

Zvanītāja sniegums tiks ieskaitīts tikai tajā gadījumā, ja tas noslēdzās ar Latvijas izlases vārtu guvumu. Katru dienu tiks ieskaitīts 1 šāds sniegums un 28.04.2017. no visiem 9 dalībniekiem tiks izlozēts viens laimīgais, kurš laimēs Grand Prix balvu – apmaksātu braucienu uz PČ hokejā 2017 Ķelnē (lidmašīnas biļetes, viesnīca) ar iespēju apmeklēt 3 Latvijas Izlases spēles un viens laimīgais, kurš iegūs balvu no atbalstītāja Neurozan.

Specbalvu no Neurozan – Galda hokejs Stiga High speed un Vitabiotics produkti, kas īpaši radīti aktīviem cilvēkiem (Neurozan, Wellwoman Sport, Wellman Sport, Ultra Omega 3-6-9).

Neurozan – visinovatīvākā formula smadzeņu veselības uzturēšanai. Tabletes ir izstrādātas, lai palīdzētu uzturēt visus kognitīvās veselības aspektus, tostarp, smadzeņu darbību un funkcijas, kā arī emocionālo labklājību.

Tikai viena tablete dienā!

Uztura bagātinātājs neaizstāj pilnvērtīgu un sabalansētu uzturu. Reklāmas devējs Taula Rīga.

www.vitabiotics.lv

Radio SWH akcijas Esi kā Anatolijs uzvarētājas Zanes vīrs ar balvu no Neurozan.

Neurozan_uzvaretajs

2 Komentāri
Inline Feedbacks
View all comments
Aiga
6 gadi

2017.gadā Pauls Jonass ir uzvarējis 7 braucienos un 2015.gadā 1 braucienā, kopā 8 uzvarēti braucieni.

raimonds
6 gadi

1934.gadā Inženieris no Austrijas, Hans Trunkenpolcs, atver metāla apstrādes darbnīcu Matinghofenas pilsētā Austrijā. Uzņēmuma nosaukums ir Kraftfahrzeuge Trunkenpolz Mattighofen


Aktualitātes