Radio Kulta Ēdieni – UZBEKISTĀNA. Plovs.

Radio Kulta Ēdieni – UZBEKISTĀNA. Plovs.

Kulta Ēdieni jau šovakar, plkst. 21:15 iekš LTV1!
Piektās sezonas noslēguma stāstā galvenajā lomā būs uzbeku dārgums – plovs. Neskaitāmos tā veidos: Taškentas, Samarkandas, Buhāras, Ferganas un pāri slavenais kāzu plovs. Uzbeku tradicionālās kāzas un to tradīcijas atņēma mums runas spējas. Absolūta pasaku valstība.
 
Sezonas noslēgumā sagatavotas vairākas balvas, līdz ar to balvas par interesantajiem jautājumiem saņems vairāki Radio SWH klausītāji.
Balvā: jau gatavs konservēts plovs no Uzbekistānas, autentiskas plova garšvielas no Uzbekistānas, uzbeku gardumi.

14 responses to “Radio Kulta Ēdieni – UZBEKISTĀNA. Plovs.”

  1. Ginta raksta:

    Vai fritējot gaļu pie tiem 300- 400 grādiem nepastāv risks apdedzināt gaļu, jo uzskatu, ja sīpols apdeg tad tas manuprāt ir apšaubāmas kvalitātes ēdiens

    Vai plovs ir Uzbeku ikdienas ēdiens ? man pagatavošana aizņem daudz laika, 5 cilvēkiem paiet 3- 4 stundas un es nekurinu plīti, kā viņi

    Kā garšo tā saucamie ziemas arbūzi, tie kurus rādīja raidījumā un tie bija melni

    kādreiz Sirmajam bija mājaslapa, kur varēja iedvesmu smelties, un tur manuprāt arī bija laba plova recepte, bet tagad nevaru atrast…..un es piebildu viesiem, ka recepte ir no Sirmā krājumiem un pateicību sūtiet viņam, vai ir tā māja lapa vēl ?

  2. Kristīne raksta:

    Kāpēc plovu tradicionāli gatavo vīrieši?
    Ja kāzās plovu ēd tikai vīrieši, ko tad ēd sievietes?

  3. Vineta raksta:

    Kura dzimuma arbuuzs ir suliigaaks viirišķais vai sievišķais???

  4. Vineta raksta:

    Kaa Tev gaaja kaazaas?? Pastaasti luudzu siikaak tradiicijas
    Kapeec liigavai taa jaaklanaas, jaaietinaas, un kur bij liigavainis???

  5. Baiba raksta:

    Raidījumā nepamanīju, bet vienā citā raidījumā stāstīja, ka īstajam uzbekistānas plovam noteikkti tiks liktas klāt paipalu olas. Vai tā ir?
    Ēdu īstu no Uzbekistānas atvesto meloni, vienkārši burvīga, Vai Rīgā var nopirkt tādu pašu, jo pēc šīs melonas ēšanas pārējās ko esmu ēdusi, kas nopērkamas mūsu veikalos nav salīdzināmas.
    Paldies par jaukajiem raidījumiem un gaidīšu jauno raidījumu sezonu.

  6. Vineta raksta:

    Mums pie plova klaat iet tomaati tomaatu meerce ketchups kaa ir tur???

  7. Vineta raksta:

    Kur riigaa var paeest iespeejami tuvu liidziigi garshai????

  8. Vineta raksta:

    Veel par kaazaam. Vai tur uz galda tika likts tikai plovs???
    Kā es mājas apstāklos vareetu izcept apaljo maizi ar bedri viducii un ko jums teica tirgus duushiigaa tante ka taa sasmeejaaties. Likaas super tante.

  9. Anonīms raksta:

    Vai turku zirņu pievienošana plovam ir īpaša Uzbekistānas plova īpatnība? Kāpēc to dara? Lai būtu sātīgāk? Daiga

  10. Vineta raksta:

    Arii paldies no muusu ğimenes shis mums ir kulta raidiijums.
    Prieciigus siltus sveetkus. Paldiesss.

  11. Vineta raksta:

    Nedaudz par tomaatiem kaartainajaa miiklaa. Vai gadiijumaa nesasuloja??

  12. par balvām raksta:

    Man nav žēl, protams, bet kāpēc cilvēkus čakarēt

    Radio SWH kulta ēdienu rakstīts sekojošais :

    Sezonas noslēgumā sagatavotas vairākas balvas, līdz ar to balvas par interesantajiem jautājumiem saņems vairāki Radio SWH klausītāji.
    Balvā: jau gatavs konservēts plovs no Uzbekistānas, autentiskas plova garšvielas no Uzbekistānas, uzbeku gardumi.

    Bet raidījumā runāja par vienu balvu – konservētu plovu un to atdošot Baibai

    • Radio SWH raksta:

      Sveicināti!
      Paldies, ka klausāties raidījumu.
      Balvas patiešām ir trīs, ēterā tika pieminēta tikai viena, bet visas trīs tiks nodotas Baibai.

  13. par balvām raksta:

    es tiešām klausījos, bet ir rakstīts : saņems vairāki Radio SWH klausītāji.
    Es runāju tikai par solījumu nepildīšanu jebšu čakarēšanu

Atbildēt uz Kristīne Atcelt atbildi

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.

Drošības kods *

Copyright © AS RADIO SWH. All rights reserved.