Ceļojums caur Āzijas kulināro meku – pa Bankokas tirgiem un restorāniem, uz Taizemes tālajiem Dienvidiem baudīt labāko tomyum un pasakaini skaistos lotosa laukus, līdz pat unikālajām Taizemes ziemeļu ciltīm, bambusu birzīm, tējas plantācijām un citronzāles audzēm.
Pēc LTV1 raidījuma plkst. 21:15 uzdod jautājumus, zemāk komentāru sadaļā, un atbildes klausies sestdien, 29. oktobrī, plkst. 10:00 Radio SWH ēterā!
Kur Rīgā dabūt kafira lapas?
Kur bija visgaršīgākā tom-yam zupa?
Kādos ēdienos vēl izmanto citronzāli?
Kādas kulinārās atziņas guvi Taizemē?
1.Dzīvojot filmēšanas laiku Taizemē, vai varēja justies paēdis, vai neprasījās kāds kārtīgs liellopa steiks … kartupeļi… utt..
2. Ko ieraudzīji Taizemē, ko pie mums nevar nopirkt, bet tomēr cilvēkiem Latvijā visticamāk patiktu un vai veikalos ir pietiekoši liels klāsts ar Āzijas produktiem
3. Ko Sirmais no Taizemes kā suvenīru vai kā ēdamlietu ar pasakainu garšu