Laimē PanCariņu savai nedēļas nogalei!

Laimē PanCariņu savai nedēļas nogalei!

11.07.2016

No 11.- 14.07. pie Arta Dvarionas Braucamlaikā konkurss “Pazust Kurzemē” kopā ar “PanCars”.

Atbildi pareizi uz dienas jautājumu, sūti SMS uz 22027000 un kļūsti par vienu no 4 finālistiem, kurš ceturtdien piedalīsies galvenās balvas izlozē – “PanCars” mašīna Tavai nedēļas nogalei un Fazer saldumu ceļojumu koferītis!
Balvas, “PanCars” mašīnas bezmaksas noma 135 € vērtībā vienai nedēļas nogalei, derīguma termiņš ir līdz 2016.gada 31.decembrim, konkrētos datumus iepriekš laicīgi saskaņojot.

No 28. līdz 31.jūlijam Kurzemes ceļos dosies 15 īpašās, krāsainās “PanCars” mašīnītes, kas izceļas un sniedz prieku gan braucējiem, gan visiem apkārtējiem.
Četru dienu brauciens, kura laikā būs iespēja ieraudzīt mūsu zemes vējaināko reģionu jaunā gaismā.
Ikdienā mēs tik daudzi esam sapinušies pienākumos, problēmās, satraukumos. Bet reizēm vajag to visu atstāt mājās un doties ceļā, un iepīt savas dzīves rakstā piedzīvojumu ar aizraujošiem notikumiem, elpu aizraujošiem skatiem, saviem un draugu smiekliem, gūt jaunas zināšanas prātam un atziņas sirdij, un protams, izbraukāties ar lieliskajām “PanCars” mašīnītēm.

Piedalīsimies “Summer Sound” festivālā un Sabiles vīna svētkos,
Pazudīsim alu labirintos, iesim pa baskāju taku, izzināsim Abavas senleju, kāpsim kalnos, skatīsim savvaļas zirgus un govis, atklāsim piramīdas un svētvietas.
Un tas viss četrās dienās, kopā ar 60 dalībniekiem 15 automašīnās!

Sīkāka informācija un pieteikšanās: ej.uz/pazustkurzeme

0 Komentāri
Inline Feedbacks
View all comments

Aktualitātes