POSITIVUS OTRDIENA (28.06.)

POSITIVUS OTRDIENA (28.06.)

28.06.2016

Līdz Positivus festivālam atlicis pavisam nedaudz –  vairs tikai divas nedēļas “ar astīti”, – tāpēc ir pēdējais laiks saplānot, kā nokļūt Salacgrīvā, kur novietot automašīnu vai treileri, un galu galā – kur nakšņot.

Lai festivāla dienā vairs nebūtu jālauza galva par dažādiem praktiskiem jautājumiem, ir vērts ieskatīties mājas lapā – PositivusFestival.com, – kur iepriekšpārdošanā var iegādāties ne tikai ieejas biļetes uz festivālu vai telšu pilsētiņu, bet arī nopirkt biļeti automašīnas novietošanai festivāla oficiālajā stāvlaukumā, turklāt lētāk nekā festivāla norises dienās.

Ja iebraukt un izbraukt no autostāvvietas plānots vairākkārt, iesakām iegādāties stāvvietas abonementu.

Īpaša stāvvieta būs kemperiem – Kemperu zona šogad ir nodalīta atsevišķi no Telšu pilsētiņas un būs vēl plašāka nekā citus gadus.

Ja uz Positivus festivālu negribas doties ar savu auto vai satiksmes autobusu, jāpērk biļete uz speciālo Positivus Ekspresi, kurš no pieturvietas Rīgas centra braucējus nogādās līdz pat festivāla ieejai Salacgrīvā.

Labs risinājums  līdz četru cilvēku kompānijai būs arī Baltic Taxi vaučeris – proti, taksis par fiksētu summu no vienas adreses Rīgā ērti aizvizinās līdz Salacgrīvai.

Domājot par to, kur atvilkt elpu un pārlaist nakti, piedāvājumā ir gan jau tradicionālās iespējas – piemēram, nakšņot Telšu pilsētiņā pašiem savā teltī vai noīrēt jau uzslietu telti no Gandrs “Rent-a-Tent”, – gan pirmo reizi iespēja nakšņot VIP koka mājiņā, kurā ērti ietilpst līdz četru cilvēku kompānija.

Visas cenas un iespējas var aplūkot Positivus festivāla mājas lapā – www.positivusfestival.com.

0 Komentāri
Inline Feedbacks
View all comments

Aktualitātes