PanCars medības!

PanCars medības!

30.05.2016

Noķer “PanCars” un uz 24h iegūsti to sev!
No 30.05. līdz 02.06. pēc plkst.16:00 klausies Radio SWH programmu „Braucamlaiks ar Arti Dvarionas”, sagaidi starta signālu PanCars medībām, atrodi to kādā no galvaspilsētas sastrēguma stundas karstajiem punktiem, sūti SMS uz 22027000 ar tā lokācijas vietu un atbildi uz ēterā uzdoto jautājumu, un laimē PanCar mašīnas bezmaksas nomu uz 24h.

Balvas, “PanCars” mašīnas bezmaksas noma 24h, derīguma termiņš ir līdz 2016.gada 31.decembrim, datumu un laiku iepriekš saskaņojot.

 

“PanCars” ir citādas izklaides kompānija, kas izveidota 2012. gadā, un tās autoparkā ir 17 “Fiat 126” zīmola automašīnas, kuras apgleznojuši Latvijas labākie graffiti mākslinieki.
PanCars” projekts radīts, lai dažādotu Rīgas, visas Latvijas iedzīvotāju un tūristu izklaides iespējas, kā arī vairotu pozitīvismu.
Pirmsākumos “PanCars” piedāvāja tikai automašīnu nomu, laika gaitā attīstoties un izaugot par daudzveidīgu izklaides un sporta pasākumu rīkotāju, piedāvājot nomas, aktīvās atpūtas, tīmbildinga (team-building) pasākumu un ekspedīciju organizēšanu, kā arī auto reklāmas un tūrisma izklaides pakalpojumus.
Kopš 2015. gada sezonas aktuālākais un publiski populārākais “PanCars” projekts ir “PanCars Uzņēmumu Kauss” – tās ir orientēšanās uzdevumu sacensības ar “PanCars” auto parka ekskluzīvajiem “Fiat 126” markas automobiļiem, kuru visas 2015. gada sezonas garumā izbaudīja vairāk kā 17 uzņēmumi, cīnoties par galveno balvu – īstu reklāmas “PanCars” automašīnu neierobežotai izmantošanai gada garumā.
PanCars Rallijs “Uzņēmumu Kausa” ietvaros ir Jūsu uzņēmuma privāts pasākums un sacensības Jūsu darbiniekiem. Publisks ir tikai fināls, dalībai kurā tiek izvirzīta Jūsu pasākuma uzvarētāju komanda.
Šogad projekts “Uzņēmumu Kauss ‘16” notiks jau otro gadu pēc kārtas, aicinot Latvijas uzņēmumus izbaudīt individuālu un ekskluzīvu komandas saliedēšanās pasākumu, paralēli cīnoties ar citiem uzņēmumiem un novembra beigās noskaidrojot ātrāko un atraktīvāko uzņēmumu, kurš galvenajā balvā iegūs Ceļojošo kausu – īpaši veidotu “PanCars” reklāmas automašīnu, kura šobrīd atrodas pagājušās sezonas uzvarētāju “King Coffee Service” rokās.

0 Komentāri
Inline Feedbacks
View all comments

Aktualitātes