Maiņas kantoris 24 D

Maiņas kantoris 24 D

08.04.2016

Klausies  Radio SWH – Maiņas kantoris – 24D no 11. – 15.aprīlim, ap plkst 08:15,
Piedāvā savu lietu  un, iespējams, tieši Tu iegūsi jaunu velosipēdu no Hawaii Express!

Hawaii Express ir sporta preču veikals, kurš Latvijā darbojas jau 15 gadus, ar vairāk nekā 10 gadu pieredzi SCOTT, CLASSIC, MONGOOSE un SCHWINN velosipēdu tirdzniecībā un apkopē.

Sakarā ar labvēlīgajiem apstākļiem, sākot ar 2015. gadu veikals ir pārgājis pilnībā uz velosipēdu un to aksesuāru tirdzniecību un servisu visa gada garumā.

Hawaii Express veikalā Jūs varēsiet atrast ļoti plašu velosipēdu (vairāk nekā 300 dažādi modeļi) un aksesuāru izvēli. Hawaii Express piedāvā klientiem to, kas pašiem patīk, tiek rūpīgi atlasīta piedāvātā produkcija.Veikals īpaši izceļas ar individuālu pieeju katram klientam, jo prasības katram ir dažādas.

www.hawaii.lv

Facebook – Hawaii Express.lv

Par maināmo mantu FAT BIKE!

Kas ir Fat Bike? Par dzimteni var dēvēt ASV, lai arī pirmais īstais Fat Bike tika izmantots Sahāras tuksnesī 1986. gadā. Sākotnēji tas tika radīts kā velosipēds, ar kuru pārvarēt vietas ar nestabilu zemes virskārtu kā sniegs un smiltis. Tas bija svarīgi Aļaskas sniegainajiem masīviem un Ņūmeksikas smilšu tuksnešiem. Bet pēdējos gados tas ir kļuvis par labu alternatīvu visdažādākajiem brauktgribētājiem. Īpaši populāri tie ir Eiropas slēpošanas kurortos, kur bracēji tos izmanto nobraucienos no kalna.

Latvijā pirmie Fat Bike parādijās tikai dažus gadus atpakaļ un cilvēkiem bija liela skepse un neziņa par šo jauno velosipēdu tipu. Vizuāli tas škiet smagnējs un grūti braucams, bet tas bieži ir kļūdaini pieņemts uzskats. Jo līdzīgi kā ar ierastajiem velosipēdiem, tas ir atkarīgs no konkrēta ražotāja un modeļa. Labi modeļi svarā nav krietni smagāki par saviem “mazajiem” brāļiem (~16 kg), bet vieglākie eksemplāri pasaulē ir tuvu 10 kg robežai.

Ko darīt ar Fat Bike Latvijā? Pēc mūsu un citu braucēju pieredzes, pielietojums ir dažāds. Sākot ar tiem, kuri vienkārši grib izcelties uz apkārtējo fona, tiem, kuri vakaros pēc darba vēlas braukt, kur acis rāda, nedomājot par maršrutu un šķēršļiem, beidzot ar tiem, kuri startē sacensībās blakus “mazajiem” brāļiem. Varam droši apgalvot, ka katrs brauciens braucējam sagādās daudz jautru momentu!

Šonedēļ galamērķi beidzot ir sasniedzis ledū iesaldētais velosipēds no Šveices.

Aktuālais FATTY divritenis Latvijā iebrauc oriģinālā ledus,  kurš  izcirsts no Alpu ledāja, iepakojumā!  Piegādāts pa dzelzceļu,  ar īpaši pielāgotu transportu, kurā nodrošināta nemainīga -21 oC temperatūra.Ņemot vērā specifiskos transportēšanas un sagatavošanas procesus, aicinām interesentus uz ledū iesaldētā ekskluzīvā velosipēda prezentāciju pie HAWAII EXPRESS velosipēdu veikala Biķernieku ielā 11 šā gada 15. aprīlī plkst. 12:00

IMG_2818 IMG_2821
Precīzāka informācija būs pieejama www.facebook.com/HawaiiExpress.lv/

FATBIKE (FATTY) TESTS.

Saite uz rakstu:

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1253125384714775&set=a.374545265906129.104863.100000519773705&type=3&theater

Saite uz rakstu par velo bez riepām:

https://www.facebook.com/HawaiiExpress.lv/

 

0 Komentāri
Inline Feedbacks
View all comments

Aktualitātes