TE! Radio (10.10.15)

TE! Radio (10.10.15)

08.10.2015

Gustavs ar Martu trauksies uz Naukšēniem pie vietējiem brīvprātīgajiem ugunsdzēsējiem, kuri vienmēr ir gatavi steigties palīgā un zina taisnākos ceļus līdz sarkanā gaiļa ķertajiem namiem. Māris izzinās kā caur vēstures zināšanām veicināt fizisko, morālo un personības audzināšanu. Māra rādīs savu azartisko pusi un galdā liks spēlmaņa prasmes – viņai padomā Rīgas galda spēļu vakari, bet Pauls inspicēs pilsētu pie jūras, kurā kaut reizi paviesojies ikviens mūzikas festivālu cienītājs.

 

Skaties TE! rudens sezonas sesto epizodi 8. oktobrī! from VFS FILMS on Vimeo.

TE! Radio.

10. oktobrī TE! Radio viesi būs darītājs Māris Olte un tūrisma infrastruktūras testētājs Pauls Timrots. Māris stāstīs par Ložmetējkalna izglītojošās vēstures darītājiem, bet Pauls atklās kā ar tūrismu iet Salacgrīvai pēc aktīvās festivālu sezonas.

 

5 Komentāri
Inline Feedbacks
View all comments
Viesturs
8 gadi

Vai Pauls jau nav iemantojis tik lielu atpazīstamību tūrisma info centra darbinieču vidū, ka tiek uzņemts jau kā VIP viesis nevis tūrists parastais?

Anita
8 gadi

Paldies, Māri, par sižetu. Lika aizdomāties cik maz mēs jaunajai paaudzei mācām un stāstām par vēsturi. Noteikti tuvākajā laikā apmeklēsim Ložmetējkalnu.

Pozitīvais
8 gadi

Vai Paulam sanāca parunāties aizkadrā, ko paši Slacgrīvieši domā par vasaras lielāko festivālu viņu pilsētā?

vērīgais
8 gadi

Dzirdēts, ka Pauls pabijis Ērgļos… Kā Mārim liekās vai par tūrismu Ērgļos tiek domāts?

Vita
8 gadi

Kas Paula prāt ir tie pamatakmeņi, kas mazai pilsētiņai var piesaistīt viesus, ja nav ne īpaša ainava, ne arī diža vēstures vērtības?


Aktualitātes