„BiSMART forums 2015”

„BiSMART forums 2015”

24.09.2015

Lieliska iespēja visiem tiem, kuri nevarēs apmeklēt BiSMART konferenci klātienē – skatīties tiešraidi un uzdot jautājumus attālināti!
Vērienīgākais gada biznesa tehnoloģiju forums „BiSMART forums 2015” notiks 2015.gada 24.septembrī koncertzālē „Palladium”.

Forumā ar prezentācijām uzstāsies „The Warp Concept” augstākās vadības konsultants digitālo stratēģiju jomā Jan L.Cedero, „Digital Mind” produktu attīstības viceprezidents Michael Cybala, „IBM Europe” priekšsēdētājs Harry Van Dorenmalen, „Visma Enterprise” metožu pārvaldnieks Bjørn Magne, „Arrow ECS” Drošības pētījumu un komunikācijas direktors Eiropā, Tuvajos Austrumos un Āfrikā Rik Ferguson, u.c.

Tāpat BiSMART forumā būs iespēja vienuviet sastapt veiksmīgākos uzņēmumu vadītājus, uzzināt aktuālos jaunumus par biznesa tehnoloģijām un izmēģināt jaunākos tehnoloģiju risinājumus.

1 Komentārs
Inline Feedbacks
View all comments
TINA
8 gadi

SVEICIATI,MILIE LATVIJAS IEDZIVOTAJI MAN TADS JAUTAJUMS TAUTAI-KUR LAI GRIEZAS BEZPAJUMTES PALIKUSIE PUSAUDZI UN KAS TIEM VARETU PALIDZET?VAI IR KADA ORGANIZACIJA VAI IESTADE KURIEM SIE BERNI RUUP?ES RUNAJU AR IEM -KRI IR PAR VECU BERNU NAMIEM BET VEL JOPOJAM IR BERNI.


Aktualitātes