Maiņas kantoris 24D

Maiņas kantoris 24D

10.04.2015

No 13.aprīļa, katru darba dienas rītu, programmas Rīta Svīta Maiņas Kantorī 24D, uzklausīsim Tavu maiņas piedāvājumu.

Kārdinošākais no piedāvājumiem tiks atzīts par labāko, un tā autoram mēs piektdien piešķirsim elektrisko zāles pļāvēju AL-KO Comfort 40 E – ar 1400 W jaudīgu motoru, ar centrālo augstuma regulēšanu un smalcināšanas funkciju. Ergonomiska dizaina rokturis ar regulējamu roktura augstumu. Pļaušanas platums 40 cm

 

AL-KO – izstrādāts Vācijā, ražots Austrijā.

Dārza tehnikas dizains tiek veidots un izstrādāts, izmantojot inovācijas, modernākās tehnoloģijas un augstākās kvalitātes prasības.

Inženiertehniskā pieredze un pētniecība ļauj radīt kvalitatīvus produktus. Augstvērtīgi materiāli, lieliska ergonomika un precizitāte katrā detaļā ir galvenās pazīmes, kas raksturo AL-KO produktus.

SIA “AL-KO KOBER” Latvijā ir Vācijas koncerna viens no kopumā gandrīz piecdesmit meitas uzņēmumiem. Latvijā jau 12 gadus tirgo dažāda veida dārza tehniku – dārza traktorus, elektriskos un benzīna zāles pļāvējus, trimerus, dzīvžoga šķēres, ūdens tehniku, sūkņus, kā arī piekabju komplektējošās daļas un gaisa ventilēšanas sistēmas.

•   AL-KO zāles pļāvēji pļauj un savāc nopļauto zāli, smalcina un mulčē to. Skaists dārzs un kopts zāliens sniedz vairāk prieka, vairāk skaistu mirkļu. Vien pāris rokas kustību ar uzticamu un piemērotu AL-KO tehniku, un Jūsu dārzs būs lieliska vieta, kur pavadīt laiku koptā un skaistā vidē.

•   Nepieciešama apūdeņošana vai sūknēšana?  Vēlaties pielāgot aku vai cisternu ūdens lietošanai mājsaimniecībā?

Labākā izvēle – AL-KO sūkņi visām vajadzībām – iegremdējamie-pārsūknēšanai, – dārza sūkņi –  laistīšanai.

AL-KO moto: Kvalitāte kvalitatīvai dzīvei.

AL-KO dārza tehniku iespējams iegādāties dārza tehnikas veikalos

www.al-ko.lv

0 Komentāri
Inline Feedbacks
View all comments

Aktualitātes