Maiņas Kantoris 24 D

Maiņas Kantoris 24 D

24.04.2015

Ar uzvaru konkursā apsveicam Ariandru ( +371 28322XXX)

Līdz 30. aprīlim ievieto savu veco krēslu komplekta foto Radio SWH facebook profilā un, iespējams, tieši tu kļūsi par sešu krēslu īpašnieku no Wenden!

Klausies Radio SWH “Rīta Svīta” no 27. līdz 30. aprīlim plkst 9:15 un piedalies konkursā “Maiņas Kantoris” sadarbībā ar Latvija mēbeļu ražotāju “Wenden”, un varbūt tieši Tu ! Saņemsim 6 krēslu komplektu no Wenden !

Labs ir tāds krēsls, kuru sēžot nemana!

Latvijas mēbeļu ražotājs – Wenden.lv

Par Latvijas mēbeļu ražotāju uzzini vairāk – wenden.lv ; salonswenden.lv

salon-wenden

Wenden mēbeļu ražotne ir dibināta 2005. gadā un  pašlaik ir lielākais masīvkoka krēslu ražotājs Latvijā. Mēnesī tiek saražoti 9 – 10 tūkstoši krēslu – galvenokārt no ozola un Latvijas bērza. Kopā ar krēsliem tiek ražoti arī masīvkoka galdi, lai klientiem būtu iespēja pilnībā nokomplektēt savas viesistabas un virtuves. 95% no saražotā tiek eksportēts – Wenden mēbeles ir iespējams iegādāties populārākajos mēbeļu veikalos Zviedrijā, Somijā, Norvēģijā, Dānijā un Vācijā. Taču arī Latvijas pircējiem ir iespēja apskatīties un iegūt savā īpašumā labākos Wenden izstrādājumus šeit pat Rīgā – Spice Home 2.stāvā. Klientiem pieejami dažādi galdu modeļi – ar apaļām, ovālām un taisnām formām, turklāt tie var būt izvelkami vai viengabala. Krēslus vislabāk izvēlēties, tajos iesēžoties – tad arī radīsies sajūta par to, kurš ir īstais. Wenden ražotās mēbeles iespējams viegli pieskaņot jebkuram interjeram, jo pircēji var izvēlēties koka tonējumu un audumus no plaša kataloga. Latvijas klienti var ērti saņemt visu informāciju arī internetā – salonswenden.lv vai wenden.lv.

0 Komentāri
Inline Feedbacks
View all comments

Aktualitātes