Lido jaunumu dzejas dienas

Lido jaunumu dzejas dienas

10.04.2015

Tas, kurš visu dienu strādā,
Tam pēc tam prātā
Tikai ēdiens.
Bet, tas, kurš dienu vada laiski,
Tam prātā
Arī ēdiens.
Šis ir LIDO jaunumu dzejas žanrs – smalkas rindas par ēdienu.

No 13. līdz 17. aprīlim piedalies arī Tu Radio SWH Rīta Svītas Lido jaunumu dzejas dienās, katru dienu klausies, par kuriem gardumiem runāsim nākamajā dienā, un iesūti savas dzejas ēdamrindas.
LIDO pavasarī piedāvā jaunus un veselīgus ēdienus – šķiedrvielām bagāto bulguru ar žāvētiem augļiem, veselīgos spinātu salātus ar zemenēm vai atsvaidzinošo auksto piparmētru tēju…ņammm…
Lido – atnāc un pagaršo!

Ceturtdienas tēma – piparmētru tēja

Piektdienas tēma – bulgurs

Katras dienas interesantāko dzejas ēdamrindu iesūtītājs balvā saņems LIDO dāvanu karti 30 EUR vērtībā.

 

Mūsu mīļais LIDO!

Kurš gan no mums kaut reizi dzīvē nav tur viesojies? Ceram, ka LIDO kaut reizi maltīti baudījis ir ikviens Latvijas iedzīvotājs un katrs Latvijas viesis. Kā apgalvo paši darbinieki, LIDO ir Latvijas garšas vizītkarte Nr. 1.!LIDO ir svarīga kvalitāte it visā!

Plaša izvēle, iespēja pašam sakomplektēt bagātīgu maltīti, latviska, tradīcijām bagāta atmosfēra un interjers, dekorācijas un krāšņa svētku svinēšana – tieši šīs lietas novērtē LIDO klienti!

Maltīte tiek pagatavota svaiga katrai dienai no augstākās kvalitātes izejvielām, pēc rūpīgi izstrādātas un kontrolētas kvalitātes procedūras, lai piedāvātu labāko un garšīgāko maltīti par pieejamu cenu.

LIDO augstā godā ir tradicionālās vērtības, bet, sekojot klientu vēlmēm un tendencēm garšas pasaulē, ēdienkarte tiek papildināta ar interesantiem gardumiem.

Pavasarī aicinām nobaudīt gardos spinātu salātus ar zemenēm –  tie uzlabo imunitāti un satur C, B, P, K, E vitamīnus, bulguru ar žāvētiem augļiem, kas ir bagāts ar šķiedrvielām, B vitamīniem un minerālvielām, un auksto piparmētru tēju, kas ir atsvaidzinoša,  veselīga un palīdz gremošanu. Un tie ir tikai daži no LIDO jaunumiem!

Aicinām uz gardu maltīti tuvākajā LIDO!

Dāvanu karšu saņemšana:

LIDO Atpūtas centrs, Krasta 76, Rīga, darba dienās no 11:00-18:00, iepriekš zvanot pa tālruni 67041205.

Dāvanu karti laimētājs var saņemt vienu mēnesi kopš uzvaras, parakstot pieņemšanas-nodošanas aktu.

0 Komentāri
Inline Feedbacks
View all comments

Aktualitātes