Spēks ir olās!

Spēks ir olās!

27.03.2015

Lieldienas nenoliedzami ir kristiešu svētki, tomēr mēs šoreiz ēterā piedāvājam uz olu sišanas tradīcijām balstīto olu sišanas radio Balticovo čempionātu „Spēks ir olās”, RADIO SWH ēterā.

Čempionāts norisināsies 9:20 Rīta Svītā, 14:20 Enerdžiko un 17:40 Braucamlaikā.

No 30.marta līdz 2.aprīlim pirms luterāņu un katoļu Lieldienām četru dienu laikā katrā noskaidrosim Balticovo čempionu.

Lai piedalītos čemionātā, būs jāzina fakti par olām un Balticovo!

Proti, katru darba dienu: 3x dienā: Rīta Svītā, Enerdžiko Braucamlaikā ēterā izspēlēsim akciju SPĒKS IR OLĀS!. Mums ir 36 numurētas olas, ar emocijām. Pirmajā piegājienā ēterā uzklausām 2 klausītājus. Katrs no viņiem var izvēlēties vienu no 36 olām. Dīdžeji pēcāk klausītāju vārdā veic olu sišanu, un tā ola, kas paliek vesela, turpina cīņu. (Ja sišanas rezultātā saplīst abas olas, izvēlas 2 jaunas olas).

Savukārt, nākamajā izspēlē, jaunais spēlētājs var izvēlēties vienu no atlikušajām olām. Atkal notiek ēterā divkauja starp jauno pretendenta olu un pagaidām esošā čempiona olu. Ja jaunā ola uzvar, tā paliek uz čempiona spilventiņa un gaida nākamo pretinieku. Tā mēs izspēlējam, līdz akcijas noslēgumā ir skaidrs, kura no 13 olām izrādīsies visstiprākā. Klausītājs, kurš izvēlējās šo olu, iegūst lielo Balticovo Balvu, virtuves kombainus un vislabākos olu produktus, Lieldienu sagaidīšanai!

Uz tikšanos, un lai veicas!

 

balticovo-logo

0 Komentāri
Inline Feedbacks
View all comments

Aktualitātes