Radio SWH atdzimst raidījums „Priekšnams”.

Radio SWH atdzimst raidījums „Priekšnams”.

05.03.2015

Jau tuvākajā laikā Radio SWH tiks atjaunots raidījums „Priekšnams”, kurā gan jauno, gan pieredzējušo mūziķu jaunās dziesmas varēs cīnīties par iekļūšanu radio rotācijā. Raidījumā tiks atskaņotas 10 jaunās dziesmas, un katru nedēļu viena dziesma nokļūs rotācijā kādā no AS Radio SWH raidstacijām.

Pa „Priekšnama” durvīm savulaik ir ienākušas daudzas Latvijā šobrīd pazīstamas grupas, tā ir bijusi viena no lielākajām izdevībām Latvijas jaunajiem mūzikas censoņiem parādīties uz Latvijas mūzikas skatuves. Šodien, vēl vairāk nekā jebkad, Radio SWH saņem daudz jaunas un svaigas mūzikas gan no jaunajiem, gan pieredzējušiem mūziķiem, tādēļ Radio SWH uzskata par savu misiju palīdzēt tai nokļūt ēterā un to popularizēt, lai to izdzirdētu pēc iespējas lielāka auditorija.

Raidījums „Priekšnams” būs klausāms svētdienās no 12:00 līdz 13:00. Katru nedēļu dziesmas tiks apkopotas TOP 10 un nodotas Radio SWH klausītāju vērtēšanai.

Tādēļ aicinām mūziķus pieteikt „Priekšnamam” savus jaunos mūzikas ierakstus, sūtot e-pastā prieksnams@radioswh.lv. Mūzika nav ierobežota pēc žanriem.

Raidījuma vadītāji tiks paziņoti atsevišķi.

0 Komentāri
Inline Feedbacks
View all comments

Aktualitātes