Pikantā skolotāja

Pikantā skolotāja

05.02.2015

Ziemassvētkos mēs meklējām Pikanto Sniegbaltīti un lielajiem bērniem tas tik ļoti iepatikās, ka mēs nevaram ļaut tiem atslābt veselu gadu. Tieši pretēji, mums padomā ir nerātna doma, kā no jauna uzjundīt pozitīvo spriedzi…šoreiz ar diktātiem, ko pavedinoši ēterā lasīs Pikantā skolotāja…

Proti, no 9. -12.februārim, Radio SWH pēcpusdienas programmā kopā ar Arti Dvarionas notiek akcija „Pikantā Skolotāja”. Katru dienu ēterā uzklausīsim 3 dažādu mācību priekšmetu skolotājas, kura lasīs nelielu diktātu no kādas ļoti populāras autora grāmatas, piemēram, Remarka, vai izskaidros kādu sarežģītu ķīmijas formulu, vai arī arimētikas uzdevumu. Attiecīgās dienas uzdevums būs pieejams mūsu mājas lapā un sociālos tīklos, un skolotājām katru dienu būs visām viens uzdevums. Tā skolotāja, kura mācību vielu nolasīs vispavedinošāk, kļūs par  Sexy Style  dāvanu kartes īpašnieci EUR 30,- vērtībā.

 

Uzdevums latviešu valodas skolotājai – nodiktēt diktātu.

Oktobra vidū lidojot tikai pa naktīm, jo dienā visiem maziem putniņiem ir jāsaspiežas kopā un jačuč, uz dienvidiem vienatnē dodas ļoti īpatnējs sīks dziedātājputns sarkanrīklīte. Tas ir nedaudz mazāks par zvirbuli, zaļganbrūns ar oranžsarkanām krūtīm un vaidziņiem. Sarkanrīklīte pārziemo pie Vidusjūras, bet pavasarī atgriežas pie mums, lai draiskotos un ligzdotu.

 

SexyStyle Fantāziju apģērbu un aksesuāru veikals Brīvības ielā 47 un internetā www.SexyStyle.lv

Kā jau vairākus gadus ierasts, mūsu veikalā SexyStyle Brīvības ielā 47 (ieeja no Lāčplēša ielas) un interneta veikalā www.SexyStyle.lv cilvēki izvēlas dāvanas īpaši mīļajiem, lai iepriecinātu, izklaidētu, rosinātu un padarītu ikdienu krāsaināku. SexyStyle fantāziju apģērbu un aksesuāru veikals ir savas nozares līderis Latvijā. Plašās un gaišās telpās pašā Rīgas centrā piedāvājam elegantu apakšveļu, stilīgus apavus, nerātnas rotaļlietas un ekskluzīvas preces dažādām gaumēm. Iepriecini un pārsteidz viņu un sevi ar jaunām sajūtām un emocijām. Pikantus svētkus novēl SexyStyle!

0 Komentāri
Inline Feedbacks
View all comments

Aktualitātes