Maiņas kantoris 24D

Maiņas kantoris 24D

12.12.2014

“Maiņas kantoris 24D”
15.12.-19.12.2014. pl.7.45.

Tikai šodien RadioSWH klausītājiem ekskluzīva iespēja iegādāties Giorgio Armani, Versace un Calvin Klein smaržas, ķermeņa un sejas kopšanas produktus ar papildus atlaidi 20% (šīs preces jau būs ar lielām atlaidēm, bet ievadot kodu tiksi pie papildus atlaides). Lai iegādātos jebkuru no šo zīmolu parfimērijas precēm, noformējot pirkumu izmantojiet atlaižu kodu “swhatlaide”. Atlaižu kods derīgs tikai šodien līdz 23:59!

 

SPĒLES NOTEIKUMI:

Darba dienu rītos ap 7:40 Fredis un Juta raksturo viņu rīcībā esošo lietu, aicina klausītājus zvanīt un izteikt apmaiņas piedāvājumus – tiek uzklausīti trīs piedāvājumi katru dienu.

Katru rītu programmas vadītāji izvēlas viena klausītāja piedāvājumu.

Piektdienas rītā tiek apkopoti visu piecu dienu piedāvājumi un programmas vadītāji izvēlas, pret ko mainīt savā rīcībā esošo lietu.

Spēles atbalstītājs – lielākais un ērtākais internetveikals www.1a.lv

Tuvojoties Ziemassvētkiem un Jaunā gada svinībām 1A.LV piedāvā vairāk kā 30 000 preču ar atlaidēm līdz pat 80%. Ik dienu jaunas akcijas, jauni un aktuāli piedāvājumi – telefoni, datortehnika, smaržas, lieliskākās dāvanas bērniem, sadzīves tehnika, televizori un daudz citas preces.
Bezmaksas piegāde visā Latvijā, vislabākās līzinga iespējas, dāvanu saiņošana.
Nestreso, netērē laiku sastrēgumos meklējot vajadzīgo dāvanu – uzvāri tēju, iekārtojies ērtāk pie datora, pārskati sev interesējošās preces, salīdzini un veic pirkumu. Visu pārējo tavā vietā izdarīs 1A!

Aktuālās akcijas:
– Gada lielākā smaržu izpārdošana. Tikai oriģinālas smaržas ar tās pašas dienas piegādi! Atlaides līdz 71% vairāk kā 1330 smaržām un parfimērijas precēm. Akcija līdz 21.decembrim.
– Tikai internetveikalā 1A.LV viedtelefonu Just5 Spacer iegādāsies par 99, bet jauno Just5 Spacer2 – par 149 eiro.

Balva spēles uzvarētājam: planšetdators Dell Venue7.

balva

0 Komentāri
Inline Feedbacks
View all comments

Aktualitātes