Hokeja prognožu spēle ar Relaxen

Hokeja prognožu spēle ar Relaxen

12.05.2014

Esi uz hokeja viļņa! Klausies Radio SWH un kopā ar Relaxen prognozē spēļu rezultātus un saņem pārsteiguma balvas! Relaxen- nomierina.  Relaxen- dabas iedvesmoti produkti. Relaxen visai ģimenei.
Relaxen-ražots Latvijā.

Neizmantot uztura bagātinātāju kā pilnvērtīga, sabalansēta uztura un veselīga dzīvesveida aizvietotāju.

Eksāmeni. Stress darbā un mājās. Citas problēmas. Relaxen- nomierina.  Relaxen- dabas iedvesmoti produkti visai ģimenei. Relaxen pieejams visai ģimenei: Relaxen balzams bērniem no 3 gadu vecuma. Sastāvā ārstniecības augi: melisa, mātere, baldriāni, un dabīga dzērveņu sula. Mammām: kapsulas pa 1 kapsulai 2-3xdienā, tētiem- tabletes pa 1 tabletei dienā, un vecmāmiņai ar vectētiņu- pilieni tikai 7 pilieni 1 reizē- tik viegli saskaitīt.

Relaxen nomierina. Relaxen ražots Latvijā farmācijas kompānijā Silvanols. Silvanolam sogad jau 20 gadi.

Balvās:
Relaxen komplekts visai ģimenei: bērniem no 3 gadu vecuma nomierinošais Relaxen balzāms ar dabīgo dzērveņu sulu, vecākiem- Relaxen kapsulas un Relaxen tabletes, vecmāmiņai un vectētiņam- Relaxen pilieni. Relaxen ražots Latvijas farmācijas uzņemumā „Silvanols” atbilstoši augstākās kvalitātes prasībām- GMP un ISO. Silvanols 20 gadu pieredze ārstniecības augu preparātu ražošanā.

1 Komentārs
Inline Feedbacks
View all comments
Taņa Samoviča
9 gadi

kur ir rezultāti redzami? Dažreiz sanāk ka nevaru radio klausīties. Un Jūs nemaz nepiezvanat ka laimēts, tik info dažiem konkursiem mājas lapā ieliekat.


Aktualitātes