“Carnival Youth” izdod debijas minialbumu un videoklipu

“Carnival Youth” izdod debijas minialbumu un videoklipu

25.05.2014

“Carnival Youth” šodien izdod debijas minialbumu “Never Have Enough” un videoklipu

Šodien, 26.maijā grupa “Carnival Youth” klajā laiž savu debijas minialbumu jeb EP “Never Have Enough”, kurā iekļautas piecas dziesmas – jau radio stacijās atskaņotie singli “Never Have Enough” un “Brown Eyes and all The Rest”, kā arī “Octupus”, “Seasons” un “Words Like Birds”. Albumu producējis Gatis Zaķis un minialbuma izdevēji ir pati grupa.  “Carnival Youth”: “Ir fantastiska sajūta turēt rokās mūsu pirmo albumu fiziskā formātā, kas nācis klajā pateicoties daudziem cilvēkiem. Darbs pie šī ieraksta mums visiem bija lieliska skola, jo strādāt kopā ar tik izcilu producentu kā Gati Zaķi mums bija nenovērtējama pieredze.”
Šodien pirmizrādi piedzīvo arī minialbuma tituldziesmas “Never Have Enough” videoklips, kuru veidojuši “VFS Films” jaunā paaudze. Mūzikas videoklipa režisors  ir Reinis Spaile un operators – Kristaps Dzenis. “Carnival Youth”: “Videoklips tika uzņemts braukājot apkārt pa visu Latviju, kura laikā bija gan ne tik priecīgi notikumi, gan izdzīvoti lielsiki piedzīvojumi. Mums bija iespēja strādāt kopā ar jaunu un talantīgu komandu –  paldies viņiem par ieguldīto darbu un enerģiju!”
Atzīmējot minialbuma iznākšanu “Carnival Youth” 28.maijā plkst. 18:00 viesosies mūzikas veikalā “Randoms”, Rīgā, Kaļķu ielā 4, kur sniegs autogrāfus un uzstāsies ar akustisku programmu.
Šogad grupu “Carnival Youth” Latvijā būs iespējams redzēt festivālā “LMT Summer Sound” 11.julijā,  festivālā “Positivus”, kur grupai paredzētas divas uzstāšanās 18. un 19. jūlijā, Sabiles Vīna svētkos 26. Jūlijā un bāra “Tinte” jubilejas pasākumā Valmierā, 16. augustā, kur “Carnival Youth” būs pasākuma noslēdzošā grupa.
Pēc veiksmīga starta mūzikas industrijas festivālā – konferencē “The Great Escape” “Carnival Youth” ir saņēmusi uzaicinājumu spēlēt Lielbritānijas festivālā “Guilfest”, kur grupai paredzēta uzstāšanās 20. jūlijā uz “Vive Le Rock” skatuves, bet 2. augustā “Carnival Youth” spēlēs festivālā “Galapagai” Lietuvā.
Šajā pavasarī “Carnival Youth” arīdzen ir tikušie pie sava radiokrusttēva, kura lomā iejutīsies Radio SWH. Grupas jaunumi, intervijas un uzstāšanās radio turpmāk būs pieejami īpašā Radio SWH mājas lapas sadaļā www.radioswh.lv/carnival-youth/

0 Komentāri
Inline Feedbacks
View all comments

Aktualitātes